برای تجربه طعم تازه و بافت بهتر نان ، آن را تا پایان روزی که خریداری کرده اید میل بفرمایید . در غیر این صورت نان را در داخل سلفون پیچیده و به مدت 3 روز میتوانید در دمای اتاق نگهدارید . و در صورت نگهداری بیش از 3 روز ، نان ها را در فریزر به مدت 4 الی 5 ماه میتوانید نگهدارید
نان خمیر ترش نانی است به وسیله تخمیر طولانی مدت خمیرتولید میشود . تخمیر به عنوان تجزیه شیمیایی یک ماده توسط باکتری ها ، مخمرها و سایر میکروارگانیسم ها گفته میشود. این نان در مقایسه با نانهای درست شده با استفاده از مخمرهای کشت داده شده، معمولاً طعم ترش ملایمی دارد که ناشی از اسید لاکتیک تولید شده توسط باکتری ها است. خمیر ترش به نان طعم مخصوص و ترشی ملایم میبخشد که از نانهای معمولی مخمری متفاوت است. خمیرترش باعث هضم بهتر غذاها ، کاهش مشکلات گوارشی و همچنین تنظیم قند خون در بدن میشود . سن بالا تر در خمیر ترش باعث ایجاد طعم شاخص تر(قوی تر ) ، بافت بهتر و مواد مغذی بیشتر در نان میشود
تفاوت اصلی میان آرد چاودار با آرد گندم اگر چه گفتیم که چاودار از خانواده گندم است ، اما میزان مواد مغذی و ویتامینهای آن نسبت به آرد گندم بیشتر بوده و رنگ تیره تری نیز دارد . کمک به کنترل و درمان دیابت فیبر بالای آرد چاودار و همین طور میزان گلوکز بسیار پایین آن ، این نان را برای افراد مبتلا به دیابت به بهترین نان تبدیل کرده است . در واقع اگر میخواهید میزان قند خون خود را کنترل کرده و به درمان دیابت نوع ۲ نیز کمک کنید ، از این نان در رژیم غذایی خود بگنجانید
پوسته خارجی بسیاری از غلات مانند برنج ، گندم و جو را سبوس مینامند. سبوس سرشار از ویتامینها و املاح معدنی است. به همین دلیل میتواند به درمان سندرم روده تحریکپذیر کمک کند . همچنین استفاده از این سبوس میتواند در بهبود مشکلات گوارشی مانند یبوست و اسهال نیز مؤثر باشد . از ویتامینهای موجود در این سبوس میتوان به ویتامین C ، D و B اشاره کرد . همچنین سبوس گندم سرشار از فولات ، نیاسین ، پتاسیم ، کلسیم ، سدیم ، اسیدهای چرب ، است